Hogyan lehet jelentkezni a nyári egyetemre?
Jelentkezni 3 fős csapatokkal a honlapon keresztül, a kitöltött feladatlapok egyidejű feltöltésével lehet a regisztráció menüpont alatt. A regisztráció során a csapat választott nevét, a csapattagok nevét, oktatási intézményét és e-mail címét, valamint esetlegesen a felkészítő vagy segítő tanár nevét kell megadni.
Jelentkezési és feladat beküldési határidő: 2013. június 14. éjfél

Hol találom a feladatlapot?
A feladatlap .doc és .pdf formátumban letölthető a Nyári Egyetem menüpont alatt. Fontos, hogy a regisztráció során kizárólag .doc és .pdf formátumban lehet feltölteni a kitöltött feladatlapokat.

Kik jelentkezhetnek?
A nyári egyetemre BA, MA és PhD képzésben részt vevő hallgatók jelentkezhetnek magyarországi és határontúli felsőoktatási intézményekből.

Mikor és hol lesz a nyári egyetem?
Az Immigropoly Nyári egyetem 2013. július 21-28. között Budapesten kerül megrendezésre. A szállás, a délelőtti előadások helyszíne, valamint az állandó gyülekezőpont a Hotel Unióban lesz (1077 Budapest, Dob utca 73.).

Mennyibe kerül a nyári egyetem?
Mind a jelentkezés, mind a nyári egyetemen való részvétel a bekerült 8 csapat számára díjmentes. A nyári egyetem teljes időtartama alatt a szállás, a Budapesten történő utazás és napi háromszori étkezés biztosítva lesz, csak a költőpénzről és a zsebpénzről kell neked gondoskodnod.

Utazási információk
A budapesti helyszínre történő utazás a résztvevők saját költségén történik, a Budapesten történő tartózkodás idejére a résztvevőknek BKV-bérletet biztosítunk.

Programok
A részletes programot május végétől a nyári egyetem menüpont alatt lehet olvasni.

Látogatók: 24079
Bejelentkezés